Veelgestelde vragen over de verzending

Is mijn bestelling al verzonden?

Zodra uw bestelling verzonden is, krijgt u hierover een e-mail met de trackgegevens van uw bestelling.

Als u ingelogd bent, kunt u de status van uw bestelling ook bekijken via uw bestelgeschiedenis.

Waar levert Eskimo Joe's?

Eskimo Joe's levert in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Noord-Ierland, Ierland, Guernsey, Jersey, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. 

Hoeveel kost de verzending?

Bij bestellingen boven de 199,- is de verzending gratis.

Verzending is gratis voor alle slushmachines en mobiele trolleys.

Zie voor alle andere artikelen de specifieke verzendkosten.

Kan ik het afleveradres veranderen op mijn order?

Wilt u het bezorgadres van uw bestelling annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via ons supportcentrum of via de livechat op onze website.

We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Als uw bestelling te ver gevorderd is om het adres te veranderen, zal deze na een poging tot bezorging worden teruggestuurd naar de afzender. Als we uw bestelling weer terug hebben in ons magazijn, nemen we contact met u op voor een nieuwe bezorgpoging.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen heb?

Bestellingen die voor 14.00 uur Engelse tijd (15.00 uur Nederlandse tijd) worden geplaatst, worden over het algemeen de volgende werkdag verzonden. Het kan 1 tot 5 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt bezorgd, afhankelijk van de plaats van levering.

Zodra uw bestelling verzonden is, krijgt u hierover een bevestigingse-mail met de trackgegevens van uw bestelling, zodat u de bestelling kunt volgen.

Kan ik mijn bestelling komen ophalen?

Omwille van gezondheid- en veiligheidsregels op de werkplek is het helaas niet mogelijk om bestellingen af te halen bij ons magazijn.