Veelgestelde vragen over retouren en annuleringen

Welke garantie zit er op jullie slushmachines?

Voor Eskimo Joe's-slushmachines geldt een volledige garantie van 12 maanden. Kijk hier voor alle garantie-informatie over onze slushmachines.

Wat moet ik doen als ik van gedachten ben veranderd of verkeerde artikelen heb gekocht?

Als u een fout heeft gemaakt bij het bestellen of niet tevreden bent met het product, of als u gewoon van gedachten bent veranderd, kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst annuleren en retourneren.

Als u een verkeerd besteld artikel of een artikel waar u niet blij mee bent annuleert, of als u van gedachten bent veranderd, kunnen de retourkosten plus herbevoorradings- en verwerkingskosten ter hoogte van 20% van de artikelwaarde of €25 in rekening worden gebracht, afhankelijk van welk bedrag lager is.

Wilt u een bestelling annuleren of retourneren, zorg dan dat u vóór uw aanvraag controleert of uw artikel hiervoor in aanmerking komt. Als u het aangeschafte artikel op basis van het retourenbeleid van Eskimo Joe's niet kunt retourneren, krijgt u hierover bericht van de klantenservice. Bij het annuleren van een bestelling kunnen de retourkosten aan u in rekening worden gebracht.

De volgende artikelen kunnen bij Eskimo Joe's niet worden geannuleerd en geretourneerd:

Wilt u uw bestelling annuleren en retourneren, neem dan contact met ons op via ons supportcentrum.

Nadat een artikel is geretourneerd, zullen we geld terugstorten, het artikel vervangen of een winkeltegoed bijschrijven. Als we van mening zijn dat bij het inspecteren van de artikelen blijkt dat u niet in aanmerking komt voor terugbetaling, vervanging of winkeltegoed, wordt uw claim afgewezen en kunnen de retourkosten plus herbevoorradings- en verwerkingskosten ter hoogte van 20% van de artikelwaarde of 25 in rekening worden gebracht, afhankelijk van welk bedrag lager is.

Terugbetalingen vinden plaats via de betaalmethode die ook is gebruikt bij aankoop.

Winkeltegoed wordt bijgeschreven bij de account die is gebruikt voor het aankopen van de artikelen. Indien van toepassing worden de aankoopbedragen of winkeltegoeden geretourneerd, na aftrek van de retour- en verwerkingskosten. We streven ernaar om terugbetalingen en vervangingen te verwerken binnen tien werkdagen nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen.

De terugbetaling zal plaatsvinden in de munteenheid die is gebruikt voor het betalen van de artikelen. Nadat het tegoed is toegewezen, kan het nog tien werkdagen duren voordat het op uw account is bijgeschreven.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Wilt u uw bestelling annuleren en retourneren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via ons supportcentrum. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden; als uw bestelling al te ver verwerkt is om nog te worden geannuleerd, moet u een retouraanvraag indienen zodra u de bestelling ontvangt. Meer informatie over retouren vindt u hier.

Als u contact met ons opneemt wanneer de bestelling nog niet te ver is verwerkt en nog kan worden geannuleerd, kunnen wij uw bestelling annuleren zodat u een nieuwe bestelling kunt plaatsen. Wij kunnen geen wijzigingen meer aanbrengen aan bestellingen die al zijn betaald.

Wat moet ik doen als ik een gebrekkig, onjuist of beschadigd artikel ontvang?

De meeste artikelen bij Eskimo Joe's kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de verzending worden geretourneerd. Als het aangeschafte artikel niet onder het algemene retourenbeleid van Eskimo Joe's valt, krijgt u hierover bericht van de klantenservice.

U heeft recht op terugbetaling, vervanging of winkeltegoed bij elk Eskimo Joe's-artikel dat gebrekkig is, lekt of op een onjuiste manier wordt afgeleverd. Naast ons retourenbeleid kan ook elke garantie van toepassing zijn op alle apparatuur die via het online-aanbod van Eskimo Joe's is aangeschaft.

Zorg voordat u een aanvraag doet voor een retour, vervanging, terugbetaling of winkeltegoed dat het artikel hiervoor in aanmerking komt. Als u het aangeschafte artikel op basis van het retourenbeleid van Eskimo Joe's niet kunt retourneren, krijgt u hierover bericht van de klantenservice.

De volgende artikelen kunnen niet aan Eskimo Joe's worden geretourneerd:

Wilt u uw product retourneren, neem dan contact met ons op via ons supportcentrum.

Zodra er een supportticket is aangemaakt, zullen we de kwestie onderzoeken en zullen we u informeren of het artikel kan worden geretourneerd, vervangen, terugbetaald of worden ingeruild voor winkeltegoed. Bij goedkeuring krijgt u van ons een retourautorisatie en instructies voor de verdere afhandeling. Nadat een artikel is geretourneerd, zullen we dit inspecteren en alle defecten of fouten onderzoeken. Vervolgens zullen we, indien van toepassing, geld terugstorten, het artikel vervangen of een winkeltegoed bijschrijven. Als we van mening zijn dat bij het inspecteren van de artikelen blijkt dat u niet in aanmerking komt voor terugbetaling, vervanging of winkeltegoed, wordt uw claim afgewezen en kunnen de retourkosten aan u in rekening worden gebracht.

Terugbetalingen vinden plaats via de betaalmethode die ook is gebruikt bij aankoop. Winkeltegoed wordt bijgeschreven bij de account die is gebruikt voor het aankopen van de artikelen. We streven ernaar om terugbetalingen en vervangingen te verwerken binnen tien werkdagen nadat wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen. De terugbetaling zal plaatsvinden in de munteenheid die is gebruikt voor het betalen van de artikelen. Nadat het tegoed is toegewezen, kan het nog tien werkdagen duren voordat het op uw account is bijgeschreven.