Kerstafleveringsdatums - Bestel vóór 16 december 16 december voor pre-kerstlevering - bestellingen die na 20 december worden geplaatst, worden op 2 januari verzonden.

Veelgestelde vragen over slushmachines

Komen jullie slushmachines voor 100% uit Italië?

Ja, onze slushmachines worden in Italië op maat gemaakt, exclusief voor Eskimo Joe's.

Hierbij worden er voor ons diverse aanpassingen gedaan, zoals een eenvoudig te openen deksel, één voorpaneel, een eenvoudig uitneembaar filter, vlekvrije kranen en vijzels, verstelbare poten en volledige kleurcodering.

U kunt onze slushmachines hier bekijken.

Wat moet ik doen als mijn slushmachine service of onderhoud nodig heeft?

Eskimo Joe's heeft een gespecialiseerd service- en supportnetwerk voor het geval u vragen heeft over de werking van uw slushmachine, of voor het geval deze niet meer werkt zoals het hoort.

De service en support van Eskimo Joe's is beschikbaar in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Noord-Ierland, Ierland, Guernsey, Jersey, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. 

Onze supportdiensten bestaan uit:

Deskundige telefonische technische ondersteuning, waarbij technisch experts u helpen bij storingsherkenning, probleemisolatie en oplossingen via de telefoon; 

Gespecialiseerde apparatuurservice voor probleemoplossing met machines op locatie, en opties bij noodstops;

Jaarlijks onderhoud met een gezondheidscheck van uw systemen en gepland onderhoud aan uw slushmachine. 

Klik hier om een van deze diensten te boeken.

Wat zijn de technische specificaties van jullie slushmachines?

Onze slushmachines zijn in Italië geproduceerde, op maat gemaakte Faby Skyline-machines. Hierbij worden er voor ons diverse aanpassingen gedaan, zoals een eenvoudig te openen deksel, één voorpaneel, een eenvoudig uitneembaar filter en volledige kleurcodering.

U kunt onze machines hier bekijken.

Info over de slushmachine met mini tank: 

Info over de slushmachine met één tank: 

Info over de slushmachine met twee tanks: 

Info over de slushmachine met drie tanks: 

Eskimo Joe's-slushmachines zijn volledig goedgekeurd door CEE, NSF, UL, ETL, CSA en GOST en voldoen aan de machinerichtlijnen 89/392/EEG – 89/109/EEG en 89/336/EEG

Van welk merk/model zijn de slushmachines van Eskimo Joe's?

Onze slushmachines zijn in Italië geproduceerde, op maat gemaakte Faby Skyline-machines. Hierbij worden er voor ons diverse aanpassingen gedaan, zoals een eenvoudig te openen deksel, één voorpaneel, een eenvoudig uitneembaar filter, vlekvrije kranen en vijzels, verstelbare poten en volledige kleurcodering.

U kunt onze machines hier bekijken.