Veilig winkelen

Veilig winkelen bij Eskimo Joe's 

Zijn mijn creditcardgegevens veilig bij Eskimo Joe's? 

Ja, online winkelen bij Eskimo Joe's is veilig. Voor creditcardbetalingen gebruiken wij alleen kwaliteitsgateways, die gespecialiseerd zijn in de beste beveiliging voor creditcardtransacties. 

Zijn mijn contactgegevens veilig bij Eskimo Joe's? 

Ja, uw contactgegevens zijn veilig bij Eskimo Joe's. We respecteren uw privacy en doen er alles aan om deze te beschermen. Zie voor meer informatie het privacybeleid van Eskimo Joe’s. 

Hoe zit het met speciale aanbiedingen en acties van Eskimo Joe's? 

Eskimo Joe's heeft regelmatig "aanbiedingen", "acties" of "afprijzingen". In dat geval is het betreffende product gedurende de "actieperiode" verkrijgbaar voor een speciale prijs. 

Is online bestellen bij Eskimo Joe's veilig? 

Alle producten met het Eskimo Joe-merk worden uitsluitend ingekocht bij internationale kwaliteitsleveranciers en zijn volledig HACCP- en SGS-gecertificeerd. Bij Eskimo Joe-slushmachines is de garantie volledig gewaarborgd, en deze slushmachines zijn CEE-, NSF-, UL-, ETL-, CSA- en GOST-gecertificeerd. 

Is levering via Eskimo Joe's veilig? 

Eskimo Joe's gebruikt voor de logistiek alleen derde partijen die zich hebben bewezen als snelle, betrouwbare en landelijke leverancier met volledige track-en-tracemogelijkheden. 

Wat als er een probleem is met mijn Eskimo Joe's-bestelling? 

Als u iets heeft ontvangen wat beschadigd of defect is, als u denkt dat u het verkeerde heeft besteld of ontvangen of als u om welke andere reden dan ook niet tevreden bent met de levering van Eskimo Joe's, bieden we daarvoor onze excuses aan, en helpen we u graag verder. Bekijk voor meer informatie het Eskimo Joe's-beleid voor retouren, terugbetalingen en annuleringen. 

Heeft u vragen of opmerkingen over veilig winkelen bij Eskimo Joe's, neem dan via onze website contact op met ons supportcentrum. We streven ernaar om alle vragen binnen twee werkdagen te beantwoorden.